Multiservice-stasjoner for å bidra til vekst i Afrika

Afrika opplever sterk vekst og omfattende endringer. Vi deltar og bidrar, særlig ved å utvide vårt nettverk av servicestasjoner over hele kontinentet. For å kunne oppfylle behovene til kundene våre øker vi utvalget av produkter og tjenester som er tilgjengelig på stasjonene slik at de blir nesten som nærbutikker. Folk kommer allerede for å overføre penger til familien og kjøpe litt mat, og ikke bare for å fylle opp tanken.

 • central_proof_reseau_afrique_8_NB

  Abda servicestasjon, Safi, Marokko.
  Flaggskipet for de nye Tair-servicestasjonene som støtter den bærekraftige utviklingsprosessen iverksatt av Total.

 • CENTRAL PROOF Réseau Afrique 1 NB

  Yaounde, Kamerun
  Total har et nettverk av omlag 4200 servicestasjoner i 38 afrikanske land.

 • CENTRAL PROOF Reseau Afrique 2 NB

  Segou, Mali.
  I de kommende fem årene vil flere hundre servicestasjoner som denne bli åpnet i Afrika.

 • central_proof_reseau_afrique_9_NB

  Mukono Highway Station, Jinja, Uganda.
  Denne servicestasjonen i sentrum utvider sitt utvalg av produkter og tjenester, for å oppfylle beboernes behov. Den selger forskjellige typer matvarer og husholdningsprodukter.

 • Mobile betalingsløsninger.
  Drivstoff: selvfølgelig. Bilvask: selvfølgelig. Reparasjoner: selvfølgelig. Men i 20 afrikanske land kan du også sette inn eller ta ut penger ved hjelp av mobiltelefonen.

 • Utvidelse.
  Å utvide Totals forhandlernett går hånd i hånd med, og bidrar til å fremskynde, bedre vei-infrastruktur og byutvikling.

Next Prev
 • central_proof_reseau_afrique_8_NB
 • CENTRAL PROOF Réseau Afrique 1 NB
 • CENTRAL PROOF Reseau Afrique 2 NB
 • central_proof_reseau_afrique_9_NB

Afrika: flere stasjoner og flere tjenester

Totals forhandlernett i Afrika har nå over 4200 servicestasjoner i 38 land. Det vil bli åpnet flere hundre stasjoner til i de neste fem årene.
Som del av denne ekspansjonen blir stasjonene multiservice-salgssteder, som tilbyr mer enn bare drivstoff, smøremidler, matvarer og kontantautomater.

Banktjenester i butikk

På et kontinent der mer enn 70 prosent av befolkningen har mobiltelefon, tilbyr Total betalings- og pengeoverføringstjenester i samarbeid med operatører som Orange og Airtel. Behov for å overføre penger til en venn? Det er bare å komme til stasjonen med mobiltelefonen din og sette inn penger. En telefon er også nok om du vil ta ut kontanter. Vil du bruke mobiltelefonen til å betale for innkjøpene? Kom til stasjonen og fyll opp din elektroniske lommebok. Denne typen banktjenester, som dekker viktige behov, er allerede tilgjengelig i 20 afrikanske land og vil snart finnes i ti land til.

Flere tjenester for å øke antallet stasjoner

Og vi har ikke tenkt å stoppe der. Ved utgangen av 2015 vil vi ha 250 fastfood-utsalg ved våre servicestasjoner. Andre tjenester vurderes, som online-shopping og mulighet for å få innkjøpene levert til en servicestasjon, et praktisk alternativ når du ikke har internettilgang eller en ordinær hjemmeadresse.

Ved å tilby mange tjenester bidrar vi til vekst og endring i Afrika. Ved å levere energien og tjenestene folk faktisk trenger. Og ved å bli en foretrukket arbeidsgiver. Vi ansetter og lærer opp hundrevis av stasjonsbetjenter, arbeidsledere og ledere lokalt. Programmet "Young Dealers", som ble introdusert på 60-tallet, tilbyr ansatte mulighet til å drive sin egen servicestasjon takket være tilpasset opplæring, støtte og veiledning.

Del dette prosjektet