Energi er en avgjørende faktor i å møte utfordringen med å holde den globale temperaturøkningen under 2°C. Det er nødvendig med grunnleggende forandring. Total arbeider aktivt med denne store forandringen slik at vi kan levere:

  • Tryggere energi: Sikkerhet er langt mer enn en prioritet for Total, det er en verdi. Vi setter alt inn på å bli et forbilde innen industrien når det gjelder trygg energi.
  • Renere energi: Vi forbedrer energimiksen vår ved å innlemme IEAs retningslinje om 2°C i Total-konsernets globale strategi. Dette gjør vi for å redusere vår miljøbelastning innen 2035.
  • Rimelig energi for alle: Som et multinasjonalt energiselskap har vi et ansvar for å gi mennesker overalt i verden tilgang til energi til overkommelige priser , selv på de mest bortgjemte steder. Det er fortsatt 1,2 milliarder mennesker i verden som ikke har tilgang til energi.

Hver dag jobber vi i Total, 96 000 menn og kvinner i over 130 land, med å gjøre Total-gruppen til lederen innen ansvarlig energi. 

Ansvarlig og bærekraftig arbeid

Å være ledende innen ansvarlig energi må skje på hvert eneste nivå i organisasjonen, og det betyr at vi må skape varige, åpne relasjoner med alle våre interessenter. I Total er miljø- og samfunnsansvar en prioritet i konsernets aktiviteter, slik at vi alle kan arbeide sammen mot bærekraftig vekst. Gå til CSR-siden vår for mer informasjon om dette.

Vi mobiliserer energi

Totals ansatte jobber hardt hver eneste dag for å levere bedre energi. Konsernet streber etter å være en forbilledlig arbeidsgiver ved å tilby alle ansatte en mulighet til å nå hele sitt potensial i selskapets 500 forskjellige yrker. Våre globale retningslinjer fokuserer på likestilling og mangfold.

Visuel_RH_NO

Sammen om bedre energiløsninger

Les mer om arbeidsmuligheter og ansettelsesforhold

Visuel_CSR_NO

Sammen om ansvarlig energi

Les mer om våre prosjekter og strategier for bærekraftig utvikling