Menn og kvinner i Total jobber hardt hver dag for å levere bedre energi. Total-konsernet arbeider for å være en god arbeidsgiver for hver enkelt av dem ved å tilby sine ansatte muligheter til å oppnå sitt fulle potensial innen selskapets 500 yrker. Våre retningslinjer i alle deler av verden har like muligheter og mangfold i fokus.
Levere rimelig energi til en voksende befolkning, ta hensyn til klimaet og oppfylle våre kunders nye forventninger. Som en leder innen energi, er dette Totals forpliktelse.
98 000 menn og kvinner i over 130 land for å gjøre Total-konsernet ledende innen bærekraftig energi, samt å tilby ren, pålitelig og rimelig energi.

Mobilisering av energi

Menn og kvinner i Total jobber hardt hver dag for å levere bedre energi. Total- konsernet arbeider for å være en god arbeidsgiver for hver enkelt av dem ved å tilby sine ansatte muligheter til å oppnå sitt fulle potensial innen selskapets 500 yrker. Våre retningslinjer i alle deler av verden har like muligheter og mangfold i fokus.

Handler på en ansvarlig og bærekraftig måte

Vi velger å sette miljø og samfunnsansvar i sentrum for våre aktiviteter. Vi utvikler en produksjonsblanding som tar hensyn til 2°C-scenariet fra Det internasjonale energibyrået. I tillegg handler vi for å skape langsiktige, konstruktive og transparente forhold med alle våre interessenter, samtidig som vi jobber for å sette standarden for sikkerhet innen vår bransje.

Visuel_RH_NO

Bedre energi med deg

Se våre jobbtilbud og hva vi som arbeidsgiver er opptatt av

Visuel_CSR_NO

Veien til ansvarlig energi

Les om våre prosjekter og strategier for å skape bærekraftig vekst