BEDRE ENERGI SAMMEN MED DEG

En viktig drivkraft i Total er å utvikle, produsere og distribuere bedre energi som skaper fremgang og viser respekt for miljøet. Uansett hvor vi jobber i verden er dette visjonen bak alle våre prosjekter og målsetninger. Dette er en stor oppgave der mange må arbeide sammen. Oppgaven er full av utfordringer, men de ansatte i Total overvinner dem dag inn og dag ut med foretaksomhet, dyktighet og oppfinnsomhet. Vi er fast bestemt på å bygge en ansvarlig energifremtid. Kom og ta del i innsatsen!

En motiverende arbeidsplass der du kan realisere deg selv

Våre resultater og prosjekter finner sted på fascinerende steder der det aller viktigste er å takle vår tids teknologiske, økonomiske, geopolitiske og miljømessige problemer. I Total får du anledning til å  realisere hele potensialet ditt. Vi garanterer at vi kan bidra til utviklingen av din karriere under de beste forhold fordi vi tilbyr konkurransedyktig lønn, kontinuerlig opplæring og – noe bare et stort integrert konsern med virksomhet i 130 land kan tilby – en lang rekke muligheter for forfremmelse og geografisk mobilitet.

En arbeidgiver som er der for deg

Vi anser våre ansatte som uvurderlige kilder til energi. Vi gjør alt for å være en forbilledlig arbeidsgiver ved å lytte til våre medarbeiders individuelle behov og ved å vise ansvar i alt vi gjør. Over hele verden praktiserer vi den høyeste standard for sikkerhet, etikk, styring og sosialt ansvar. Vi setter også likestilling og mangfold meget høyt. Målet vårt er å gjøre Total til en kilde til utvikling for alle.

Kom til oss

Fem viktige grunner til å søke arbeid
Finn ut mer
Se alle våre ledige stillinger globalt
Les mer om alle studentprogrammene våre
Følg oss på LinkedIn
Les mer

Informasjon om fare for svindel  

Bemanningsbyråer eller enkeltpersoner som kontakter deg, ber om penger og nevner oss, arbeider ikke for Total. De driver med svindel [...]